Mindennapi flash

Minden napra egy játék. Küldj: mindennapiflash@gmail.com

Friss topikok

  • sapkabojt: Folytatásról van valami hír vagy ennyi volt ez is, az is? (2011.11.09. 07:05) Búcsú
  • joceky007: jó játék lenne, csak az irányítás akadozik "kissé"! Nem mmegy semerre az emberem..:( (2011.05.06. 09:00) Left for Dead: Call of the Dead
  • gibson: @Nervus: nem is kellett hozzá egy-két nap :) A MÁSIK helyen megelőztek és már ki is posztolták, ho... (2011.05.05. 11:11) And Everything Started to Fall
  • veterán33: Nagyon jó mindig változtatja a jelszavakat de legalább MAGYAR!!!:) (2011.04.29. 21:17) Kovács Béla és a vér útja
  • Holding: @vince05: Ez nagy volt :)) Bár én azért várom hogy majd jöjjön!! (2011.04.27. 19:54) Na

Archívum

Újítások, álláspontok

2011.04.12. 20:50 Nervus

Mindenek előtt arról írnék, amit a kommentekben már leírtam. Mivel ma (egész pontosan tegnap, csak nem vettem észre) újraindult a Munkakerülő, délben játék helyett megkérdeztelek Titeket, hogy mi legyen. Folytassuk-e a blogot, esetleg ne.
Őszintén megmondom, megleptek a válaszok - felkészültünk arra az eshetőségre is, hogy 1 hét után meg kell szüntessük a blogot, mert a legtöbb olvasó a Munkakerülőt választja helyettünk.

Azonban nem ez történt és ezért nagyon hálásak vagyunk. A Munkakerülő látogatottsága (a kommentek alapján) nem csökkent - ez nem is volt cél, meg is írtam az első posztban. Egyelőre úgy látom, hogy megleszünk egymás mellett békésen is, nagyon remélem, hogy ez a későbbiekben sem fog változni.
Hogy miért nem állok át? Ennek több oka is van, elsősorban az, hogy ezt a blogot -látszólag ugyan csak én- többen szerkesztjük. Szinte biztos vagyok abban, hogy 3-4 új szerkesztőt nem fogadna be a Munkakerülő. Ráadásul (főleg nekem) már beállt a napi rutin, a posztok posztolása (de szépen megmondtam), amit ott nem biztos, hogy folytatni tudnék.
Így (egyelőre) úgy döntöttünk, hogy amíg nem lesz éles ... Chelsea-meccs van, utána folytatom :D ... ellentét a két oldal között, maradunk itt.

A változásokról

  • Mindenképpen változni fog a design, ha csak fokozatosan is, de fog.
  • Címkefelhő
  • Facebook-oldal is lesz a jövőben
  • Megjelennek az új szerkesztők
  • Valószínűleg lesz webes ajánlási felület az e-mail helyett
  • És még néhány dologgal igyekszünk interaktívabbá tenni az oldalt

Ötleteket, javaslatokat továbbra is várunk a kommentekben. Addig nézem tovább a meccset :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapiflash.blog.hu/api/trackback/id/tr992821320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sapkabojt 2011.04.13. 01:00:08

Sok sikert a bloghoz, gratulálok a korrekt hozzáálláshoz! Ha színvonalasak lesznek a játékok, hosszú életű lesz, remélem. Itt is van egy zseniális (bocs, hogy nem e-mailben küldöm)
www.kongregate.com/games/Tigrounette/transformice?acomplete=tran Szokott lenni magyar szoba is: /room hun
itt ugyanezt lehet játszani enyhe lépéselőnnyel, mivel nagyobb a keret
chat.kongregate.com/gamez/0008/7902/live/ChargeurTransformice.swf

Nervus 2011.04.13. 03:05:17

@koc: Köszi :)
@falevelek: Köszi szépen mind a kommentet, mind a játékot, utóbbi a napokban kikerül :)

gibson 2011.04.14. 13:28:08

"Így (egyelőre) úgy döntöttünk, hogy amíg nem lesz éles ... Chelsea-meccs van, utána folytatom :D ... ellentét a két oldal között, maradunk itt. "

ez kurva jó volt :DDD
süti beállítások módosítása